Over ons

Bedrijfsinformatie Autobedrijf Greijmans uit Heeze

Autobedrijf Greijmans bestaat al vanaf 1986 en heeft een gerenommeerde naam als het gaat om kwaliteit en betaalbaarheid.

Neem een kijkje achter de schermen en ga in een vogelvlucht binnen 2 minuten door ons bedrijf!

Ons spreekwoordelijke service en kwaliteit is bij al onze klanten bekend en is niet allen voorbehouden aan Toyota rijders, want u kunt bij ons natuurlijk ook terecht voor alle merken auto’s.

 

 

 

 

 

 

Historie

Autobedrijf Greijmans is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe en gebruikte Toyota’s en heeft een grote vaste klantenkring opgebouwd.

De werkplaats, onze gereedschappen en onze testapparatuur, zijn zo uitgevoerd dat wij ook hoog-staand onderhoud en praktisch alle reparaties aan andere merken dan Toyota kunnen uitvoeren!

APK en Schade

Autobedrijf Greijmans is daarnaast een erkend APK-keuringsstation en u kunt bij ons ook uw schadetaxaties en schadereparaties laten uitvoeren. Een allround bedrijf dus, dat op bijna al uw autowensen in kan gaan. Ons deskundig en vakbekwaam personeel staat altijd klaar om u van betaalbare service te voorzien.

U bent van harte welkom!

Onze diensten voor u:

  • reparatie- en verkoopadvisering van alle merken
  • altijd ruime occasions voorraad, dus ruime keus
  • specialisatie in Japanse automerken
  • schadeherstel met gratis vervangend vervoer
  • APK keuringen
  • onderhoud van uw autoairco (stek erkenning)
  • aanschaf van audio systemen, navigatie systemen, etc.

BOVAG voorwaarden!

Net zoals de andere VETOS leden zijn ook wij aangesloten bij BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn bepaald. Wij werken conform deze BVAG voorwaarden.  Voor u als klant een extra zekerheid.

In geval van een geschil?

In geval van een geschil treedt de geschillencommissie van BOVAG op als mediator/bemiddelaar.
De BOVAG norm stelt daarnaast eisen aan het bedrijf, de bedrijfsvoering, de noodzakelijke kennis en apparatuur, alsmede milieuzaken.  Op een aantal punten heeft de VETOS haar eisen verder aangescherpt om onderscheidend te zijn en van nog meer waarde voor de klant te zijn.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

040-2264633 info@greijmansautos.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 040-2264633

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×